Fript Peach Napoleon
Prăjită piersic Napoleon este un vegetarian farfurie. Această rețetă face 8 porții cu 550 calorii, 9g de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $1.56 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Mergeți la magazin și ridicați amidon de porumb, produse de patiserie, lapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Peach Napoleon cu ambalaje Wonton cu zahăr {cartea de bucate a lunii }, Ciuperci Napoleon, și Tort De Jurnal Napoleon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Bateți 1/2 cană lapte, 1/3 cană zahăr granulat, sarea, gălbenușurile de ou și amidonul de porumb într-un bol mediu.
Combinați restul de 1 1/2 căni de lapte și 1/3 cană de zahăr granulat cu semințele de vanilie și păstaie într-o cratiță medie; se aduce la foc mic la foc mediu. Turnați încet amestecul de lapte fierbinte în castron cu amestecul de gălbenuș, amestecând constant. Reveniți la tigaie și aduceți la foc mic, amestecând; gătiți, amestecând, până se îngroașă, încă 1 minut.
Transferați într-un castron și îndepărtați păstaia de vanilie.
Așezați folie de plastic direct pe suprafață și refrigerați până la rece, aproximativ 1 oră, 30 de minute.
Între timp, prăjiți piersicile: Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Combinați piersicile, zahărul granulat, sucul de lămâie și semințele de vanilie și păstaia într-un bol mediu; aruncați ușor pentru a acoperi.
Se transferă pe o foaie de copt cu margini și se întinde într-un singur strat. Prăjiți, aruncând o dată, până când sunt fragede și lucioase, aproximativ 30 de minute.
Gatiti patiseria cu puf: acoperiti o foaie de copt cu spray de gatit. Desfaceți foile de patiserie cu puf pe o suprafață cu făină generoasă și aranjați-le astfel încât să se suprapună cu aproximativ 2 inci pentru a face 1 bucată mare de patiserie. Făinați ușor un sucitor și întindeți aluatul într-un dreptunghi de 17 pe 12 inci. Transferați cu grijă aluatul pe foaia de copt pregătită și înțepați peste tot cu o furculiță.
Coaceți, înțepându-l din nou la jumătatea drumului, până la auriu și crocant, 25 până la 35 de minute.
Se lasă să se răcească complet pe foaia de copt, apoi se transferă pe o tăietură și se taie transversal în 3 bucăți egale.
Așezați 1 bucată de patiserie cu puf pe un platou.
Se întinde cu jumătate din crema de patiserie, apoi se acoperă cu jumătate din piersicile prăjite. Repetați cu o altă bucată de patiserie cu puf și restul de cremă de patiserie și piersici, rezervând câteva felii de piersici pentru topping. Se acoperă cu bucata rămasă de patiserie și praf cu zahăr de cofetărie. Se acoperă cu piersicile rezervate. Feliați cu un cuțit zimțat.