Frigarui De Pui Sizzlin'
Dacă 31 de cenți pe porție se încadrează în bugetul dvs., frigarui de pui Sizzlin' ar putea fi un extraordinar fără gluten și fără lactate rețetă pentru a încerca. Această rețetă servește 17. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 70 de calorii. Un amestec de piept de pui, unt de arahide cremos, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Wild West Sizzlin ' Tacos De Pui, Sizzlin ' BBQ Bacon cheeseburgeri, și Sizzlin ' Southwest Guacamole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă apă, sos de grătar, unt de arahide, sos de soia, coriandru și muștar într-un castron mediu cu tel de sârmă. Dați la frigider jumătate din amestec pentru a-l folosi ca sos de scufundare.
Se toarnă amestecul rămas într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
Adăugați pui; sac de etanșare. Se agită ușor pentru a acoperi puiul. Dați la frigider 1 până la 2 ore pentru a marina.
Preîncălziți grătarul la foc mediu-mare. Filetați puiul pe 12 frigarui în mod panglică; aruncați orice marinată rămasă în pungă.
Grătar 5 până la 7 min. sau până când puiul este gătit.
Se servește cu sosul de scufundare rezervat.