Frigarui De Grouper Cu Mango & Serrano Sunca & Sos Camembert

Frigarui De Grouper Cu Mango & Serrano Sunca & Sos Camembert
Frigarui Grouper W / Mango & Serrano sunca & sos Camembert ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. Pentru $31.32 pe portie, această rețetă acoperă 71% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 3802 calorii, 203G de proteine, și 291g de grăsime. Această rețetă servește 1. Dacă aveți frigarui, frișcă grea, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma frisca grea, puteți urma acest fel principal cu Shortcake de căpșuni de casă cu frișcă Grand Marnier ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Recipezaar. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 75%. Încercați Frigarui De Grouper Cu Mango & Serrano Sunca & Sos Camembert, Salsa De Serrano Rojo (Sos Roșu Serrano), și Frigarui de creveti cu sos de Mango pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Curățați grupul și cubați.Cojiți mango și tăiați cubulețe.Înfășurați fiecare cub de grup cu o felie de șuncă și introduceți-le într-o frigăruie alternându-le cu mango pieces.In o cratiță la foc mic, topiți Camembert cu smântână și muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
GrouperGrouper
1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit1 Ananas Alb Mare Sau Ananas Obișnuit
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
2
Presărați frigarui cu piper și sotati în ulei de măsline până când grupul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
GrouperGrouper
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Se toarnă niște Camembert și sos de muștar pe fiecare farfurie, se pun frigarui deasupra și se decorează cu stafide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CamembertCamembert
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate85
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista