Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion
Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 49G de proteine, 52G de grăsime, și un total de 707 calorii. Pentru $6.8 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de ardei iute Thailandezi, sos de pește, lapte de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Epicurious. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 77%. Încercați Frigarui de friptură cu sos de scufundare Scallion, Frigarui De Friptură Cu Flanc De Lămâie Cu Sos De Lămâie, și Clătite de Scallion cu sos de scufundare cu ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pur și simplu toate ingredientele, cu excepția fripturii într-un blenderor într-un robot de bucătărie până la omogenizare.Tăiați fâșia de grăsime (uneori numită capac de grăsime) din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
2
Tăiați grăsimea în cuburi de 1/4"-1 / 2"; Tăiați carnea în cuburi de aproximativ 1".
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Așezați grăsimea și carnea într-o cantitate marecastron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați marinada și aruncați pentru a acoperi;acoperiți și răciți peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
5
Îndepărtați grăsimea și carnea din marinată,îndepărtând excesul. Înfiletați frigarui, alternând carnea cu grăsimea, astfel încât bucățile să se atingă, dar să nu fie presate strâns împreună (ceea ce ar încetini gătitul). Lăsați cel puțin1 " de spațiu la capetele frigăruilorpentru o întoarcere ușoară. Aruncați marinada; economisiți excesul de grăsime pentru ungerea lichidului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
1
Combinați toate ingredientele într-un castron mare chiar înainteîncepeți grătarul; amestecați ocazional.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1
Coaceți orice grăsime rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne Măcinată
2
Transferați într-o cratiță mică.Gatiti la foc mediu-mic pana lagrăsimea este încălzită, aproximativ 3 minute (grăsimea nu se va topi complet).
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Adăugați toateingrediente și gătiți până când sunt încălzite; păstrați cald.
4
Construiți un foc mediu într-un grătar de cărbune sau încălziți un grătar cu gaz la mediu-înalt.Frigarui la grătar, periat cu sos de basting și întors la fiecare 2 minute, timp de 10 minute. Opriți ungerea și gătiți,întorcându-vă la fiecare 2 minute, până când se rumenescîn jurul marginilor și fierte,încă aproximativ 6 minute.
Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru friptură. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Flora Springs Napa Valley Merlot cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.