Frigarui De Curcan Macinat
Această rețetă servește 24. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 45 calorii. Mergeți la magazin și ridicați frigarui de lemn, chutney de fructe, curcan măcinat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 4 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Curcan măcinat sau burgeri de porc măcinat, Frigarui De Vita Macinata Cu Lemongrass, și Kebab / Frigarui De Vita Macinata Marocan.
Instrucțiuni
Înmuiați frigarui în apă 30 de minute pentru a preveni arderea.
Între timp, încălziți cuptorul la 191°. tapetați tigaia de 15x10x1 inci cu folie sau hârtie pergament de gătit; pulverizați ușor folie sau hârtie cu spray de gătit. Într-un castron mediu, amestecați toate ingredientele, cu excepția chutney-ului. Formați 1 lingură rotunjită din amestecul de curcan în jurul treimii superioare a fiecărei frigărui.
Așezați frigarui în tigaie cu curcan în centrul tigaiei și frigarui în afara tigaiei.
Coaceți 20 până la 25 de minute sau până când curcanul nu mai este roz în centru. Chiar înainte de servire, periați 1/4 cană de chutney încălzit pe curcan.
Serviți chutney-ul rămas ca sos de scufundare.