Frigarui De Creveți Cu Usturoi Prăjit La Grătar

Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, frigarui de creveți cu usturoi prăjit la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 3,53 USD pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest fel principal are 386 calorii, 25g de proteine, și 27G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de rucola pentru bebeluși, lămâie, sos de salată de usturoi prăjit și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, care este destul de bun. Rețete similare sunt Frigarui De Creveți Cu Usturoi La Grătar, Frigarui de creveți cu usturoi și Lime la grătar, și Usturoi Busuioc Frigarui De Creveti La Gratar.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Echipament Special: frigarui de bambus de 8 până la 10 inci, înmuiate în apă timp de 30 de minute
Treceți creveții prin frigarui în două puncte, prin porțiunea gâtului și a cozii. Dacă comparați forma creveților cu litera "C", frigăruia ar trebui să treacă atât prin secțiunea superioară, cât și prin cea inferioară a "C". Ar trebui să aveți 5 creveți pe frigărui.
Se pune într-un vas de copt de 9 pe 13 inci și se presară cu puțină sare și piper.
Într-un castron mediu, combinați sosul de salată de usturoi prăjit, sucul de lămâie și condimentul Italian. Rezervați aproximativ 3 linguri din amestecul de sos de salată.
Turnați pansamentul rămas peste creveți și, folosind o perie, asigurați-vă că toți creveții sunt complet acoperiți cu pansamentul.
Lăsați să stea la frigider 5 minute sau până la 30 de minute.
Preîncălziți un grătar sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare.
Periați grătarele cu un prosop de hârtie care a fost înmuiat în ulei de canola.
Așezați frigăruile de creveți pe grătar și acoperiți. Gatiti pana cand sunt opace si fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
În timp ce creveții sunt la grătar, combinați rucola și roșiile într-un castron mare.
Se toarnă pansamentul rezervat peste rucola, se condimentează cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi. Împărțiți între 4 plăci.
Așezați 2 frigarui de creveți pe fiecare farfurie.
Se servește cu o pană de lămâie pe lateral.
Vin recomandat: Sauvignon Blanc, Riesling, Pinot Grigio
Creveții funcționează foarte bine cu Sauvignon Blanc, Riesling și Pinot Grigio. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții preparați într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Vinăria Peju Napa Valley Sauvignon Blanc. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
![Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc]()
Vinăria Peju Valea Napa Sauvignon Blanc
Acest Sauvignon Blanc sare din pahar—ananasul, fructul pasiunii, grapefruitul și lichiul sunt toate foarte proeminente pe nas. Palatul oferă fructe mai luxuriante și aciditate strălucitoare, cu note de tartă cremoasă de lămâie, guava și caise cu un finisaj proaspăt și curat.