Frigarui de capra cu sos de ierburi de otet

Frigarui de capra cu sos de ierburi de otet
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Frigarui de capră cu sos de ierburi de oțet ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 576 calorii, 37g de proteine, și 46G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.23 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 45 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ulei de măsline, frunze de coriandru, cardamom măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Frigarui de pui marocan cu sos de ierburi, Puiul lui Rover cu sos de brânză de capră–ierburi, și Frigarui de creveți la grătar cu ierburi cu feta cu lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Suflați arpagicul, coriandrul, pătrunjelul, oțetul, piperul și sarea într-un robot de bucătărie prevăzut cu lama de tocat. În timp ce mașina funcționează, turnați uleiul de măsline prin tubul de alimentare deschis într-un dribling lent pentru a face o lumină sauce.No robot de bucătărie? Tocați arpagicul, coriandrul și pătrunjelul pe o tăietură, apoi zdrobiți-le cu celelalte ingrediente într-un mortar cu un pistil până la pastă. Picurați în ulei, măcinând amestecul într-un sos pe măsură ce uleiul este adăugat în dribsuri și drabs. Acesta nu va fi la fel de buna ca cea de la un procesor de alimente, dar va face într-o pinch.No robot de bucătărie, fără mortar, fără pistil? (Ești sigur că ai vrut să cumperi o carte de bucate de capră?) Puteți face acest sos legănând un cuțit prin ierburi pe o tăietură până când sunt tocate, aproape purificate, apoi adăugând sare cu granulație grosieră și ștergând partea lamei cuțitului peste mizerie, folosind sarea granulată pentru a zdrobi în continuare ierburile într-o pulpă. Răsturnați toate acestea într-un castron, amestecați oțetul și piperul; apoi amestecați uleiul de măsline într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat1/2 Cană De Ananas Proaspăt, Tocat
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați jumătate din acest sos de plante într-un castron mare (rezervați restul într-un castron separat la frigider pentru o garnitură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Adăugați cuburile de carne, boiaua și cardamomul. Se amestecă bine, se acoperă și se dă la frigider timp de cel puțin 4 ore sau până la 12 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Infilați cuburile de carne pe frigarui și puneți-le deoparte la temperatura camerei în timp ce pregătiți grătarul, fie încălzind un grătar cu gaz la foc mare (aproximativ 550 de metri cubi F [288 de metri cubi c]), fie construind un pat de cărbune cu căldură mare într-un grătar cu cărbune. Dacă nu doriți să folosiți grătarul afară, încălziți o tigaie mare și grea la foc mediu-mare până la fumat. Pe măsură ce grătarul se încălzește, scoateți sosul rezervat din frigider, astfel încât să revină la temperatura camerei. Puteți chiar să-l ardeți câteva secunde pentru a scoate frigul (dar nu vă încălziți prea tare sau gustul va deveni prea pronunțat, aproape amar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Puneți frigăruile direct pe foc (sau în tigaia pentru grătar). Grătiți timp de 6 minute, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile și un termometru cu citire instantanee introdus într-un cub fără a atinge frigăruia registre 160 buc.f (71 buc. c).
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Serviți frigarui cu sosul rezervat pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
DificultateExpert
Gata În4 hrs
Porții4
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista