Frigarui Antipasto necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 24. Pentru 56 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 79 calorii. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați pătrunjel, usturoi, capace de ciuperci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 15%. Rețete similare sunt Salată de cuscus Antipasto cu vinetă de roșii PLUS frigarui Antipasto, Frigarui Antipasto, și Frigarui Antipasto.
Instrucțiuni
1
Amestecați usturoiul, uleiul de măsline, pătrunjelul, sarea și piperul împreună într-un bol mediu. Aruncați ciupercile și lăsați să se marineze timp de 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Filetați câte o bucată fiecare, pâine, ciuperci și havarti pe scobitori de cocktail sau frigarui mici. Aranjați pe un platou, stropiți cu marinata rămasă și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Uncii De Sifon Cu Lămâie și Lime
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime