Fregola Cu Conopidă Bătută
Fregola cu conopidă tocată este o vegetarian felul principal. O porție conține 633 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $3.45 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Un amestec de apă, bulion de legume, frunze de mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma untul nesărat, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Lapte De Migdale ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 18 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Salată de cartofi bătută cu mazăre și conopidă – 2 puncte, Tre Fagioli cu Fregola, și Fregola cu scoici pentru rețete similare.