Freekeh și Frisone

Freekeh și Frisone
Nevoie de o curs principal fără gluten, fără lactate și pescatarian? Freekeh și Frisincroume ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,65 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 30g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 483 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet de vin, tunan în ulei de măsline, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ouăle, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Marocan Freekeh Pilaf, Salată Freekeh cu pui, și Supă de mazăre cu Freekeh și Pesto.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare cu apă clocotită, albiți fasolea verde până când este doar fragedă și verde strălucitor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șalotă, Tăiată Subțire în Semilunișalotă, Tăiată Subțire în Semiluni
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Scurgeți șitransferați într-un castron cu apă cu gheață pentru a se răci, apoi scurgeți și puneți deoparte la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, muștarul, sarea și piperul, apoi amestecați uleiul până se emulsionează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Tăiați roșiile uscate la soare în fâșii de 1/8 inch lățime (3 mm lățime) și adăugați la pansament; dacă roșiile nu au fost ambalate în ulei, puneți-le deoparte pentru a se înmuia în pansament timp de cel puțin 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
5
Întindeți frisonul și pătrunjelul pe un platou mare de servire. Faceți grămezi de măsline, freekeh, ton, ouă și fasole; cu o lingură cu fante, transferați roșiile din pansament într-o grămadă în frisone și stropiți totul cu pansamentul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
FreekehFreekeh
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Serviți imediat.
1
Pentru a găti și a curăța ouăle, puneți-le într-o cratiță mică, cu suficientă apă pentru a le acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se pune la foc mare, se acoperă tigaia și se fierbe. Scoateți imediat de pe foc și lăsați să stea, acoperit, timp de 8 minute (pentru un gălbenuș cremos) sau 10 minute (pentru un gălbenuș ferm).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Rasă, OpționalCiocolată Rasă, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Se scurge, se acoperă cu apă rece și se lasă să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Atingeți coaja peste tot cu partea din spate a lingurii, apoi îndepărtați coaja începând de la capătul mai larg. Scufundați-vă înapoi în apa rece pentru a le clăti, apoi folosiți ouăle după cum doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
4
Retipărit cu permisiunea cerealelor integrale pentru o nouă generație: mâncăruri ușoare, mese consistente, dulciuri și diverse gustări pentru bucătarul de zi cu zi de Liana Krissoff. Drepturi de autor 2012 liana Krissoff; fotografii drepturi de autor 2012 Rinne Allen. Publicat în 2012 de Stewart, Tabori & Chang, o amprentă a lui ABRAMS.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură MareCârnați De Arțar De 1 Kg, în Vrac Sau Scos Din Carcasa De Legătură Mare
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate34
Revista