Fred ' s Posole Rojo

Fred ' s Posole Rojo
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încearcă Fred' s Posole Rojo. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 18 și costă $3.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă de la Food.com are 11 fani. Dacă aveți oregano, ridiche, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Posole Rojo, Posole Rojo, și Aragaz Lent Posole Rojo pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați grăsimea din coaste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
2
Adăugați coaste, cozi, țelină, 2 cepe sferturi (piei și toate) mentă, coriandru, 20 căței de usturoi, boabe de piper, oregano, ambele cutii bulion de pui, chimen, 1 lingură și suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și CimbruMănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
(mequite, Hickory Sau Arin)(mequite, Hickory Sau Arin)
3
Scoateți carnea și lăsați-o să se răcească bine înainte de a o scoate din oase. Grăsime degresată din bulion.Ardei iute cu tulpină și semințe.Prăjiți ardeii iute în tigaie uscată din fontă timp de aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Puneți ardeii iute în castron și acoperiți cu apă fierbinte și acoperiți vasul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Lăsați să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute. În robotul de bucătărie, Așezați 1-ceapa tocată și 10-căței de usturoi. Procesați până la tocat. Când ardeii iute sunt gata, puneți-i și 1-1/2 căni de lichid din ardei iute în procesor, sare și piper după gust. Procesați până când piureul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Încălziți tigaia din fontă cu 2 lingurițe de ulei vegetal și adăugați piure de chile. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand piureul s-a ingrosat. Opriți și îndepărtați căldura.Odată ce cozile și carnea de porc s-au răcit, tăiați carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați ingredientele rămase: stoc, carne, hominy și piure de chile înapoi în oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HominyHominy
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
8
Se servește cu condimente: ceapă verde feliată, varză, ridichi, oregano uscat și chipsuri de tortilla. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Tortilla Albastre ZdrobiteChipsuri De Tortilla Albastre Zdrobite
Oregano UscatOregano Uscat
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții18
Scor De Sănătate23
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista