Fred ' s Posole Rojo
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d 'oeuvre, așa că încearcă Fred' s Posole Rojo. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 18 și costă $3.52 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 22g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă de la Food.com are 11 fani. Dacă aveți oregano, ridiche, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este excelent. Încercați Posole Rojo, Posole Rojo, și Aragaz Lent Posole Rojo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați grăsimea din coaste.
Adăugați coaste, cozi, țelină, 2 cepe sferturi (piei și toate) mentă, coriandru, 20 căței de usturoi, boabe de piper, oregano, ambele cutii bulion de pui, chimen, 1 lingură și suficientă apă pentru a acoperi toate ingredientele. Aduceți la fierbere; acoperiți și fierbeți timp de 2 ore.
Scoateți carnea și lăsați-o să se răcească bine înainte de a o scoate din oase. Grăsime degresată din bulion.Ardei iute cu tulpină și semințe.Prăjiți ardeii iute în tigaie uscată din fontă timp de aproximativ 2 minute.
Puneți ardeii iute în castron și acoperiți cu apă fierbinte și acoperiți vasul.
Lăsați să se absoarbă timp de aproximativ 30 de minute. În robotul de bucătărie, Așezați 1-ceapa tocată și 10-căței de usturoi. Procesați până la tocat. Când ardeii iute sunt gata, puneți-i și 1-1/2 căni de lichid din ardei iute în procesor, sare și piper după gust. Procesați până când piureul este neted.
Încălziți tigaia din fontă cu 2 lingurițe de ulei vegetal și adăugați piure de chile. Gatiti aproximativ 5 minute sau pana cand piureul s-a ingrosat. Opriți și îndepărtați căldura.Odată ce cozile și carnea de porc s-au răcit, tăiați carnea.
Adăugați ingredientele rămase: stoc, carne, hominy și piure de chile înapoi în oală și aduceți la fierbere. Reduceți focul și fierbeți timp de 1 oră.
Se servește cu condimente: ceapă verde feliată, varză, ridichi, oregano uscat și chipsuri de tortilla. Bucurați-vă!