Frecați picant cu legume și fructe
Frecarea picantă cu legume și fructe necesită aproximativ 15 minute de la început până la sfârșit. Această marinadă are 175 calorii, 10g de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 1,47 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați Mango, edamame, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Rojak De Fructe-Salată Picantă De Fructe, și Legume Picante La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Pentru edamame: aduceți o oală medie cu apă la fierbere la foc mare. Aruncați cu grijă în edamame, acoperiți și fierbeți până când edamame sunt fierte, aproximativ 5 minute.
Scurgeți-le și puneți-le într-un castron de servire.
Se presară peste puțină sare de mare și praf de chili; serviți imediat.
Pentru jicama: curățați și tăiați jicama în bucăți de mărime de prăjit francez.
Puneți-le într-un castron și presărați niște pudră de chili. Strângeți peste niște suc de lămâie și amestecați bine; serviți imediat.
Pentru mango: curățați și tăiați mango în bucăți.
Puneți-le într-un castron și presărați niște pudră de chili. Strângeți peste niște suc de lămâie și amestecați bine; serviți imediat.