Franceză într-o clipă: ușor minunat vinete Tian
Franceză într-o clipă: easy Awesome vinete Tian ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.73 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție conține 560 calorii, 20g de proteine, și 45g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați parmigiano reggiano, vinete, mozzarella și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este solid. Încercați Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete, Franceză într-o clipă: ușor de dovleac-arțar mic dejun souffl 6s, și Franceză într-o clipă: omletă ușoară cu dovlecei, brânză de capră și mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Feliați vinetele în runde de 1/2 inch. Aruncați vinetele cu sarea într-o strecurătoare mare și lăsați să stea și să se scurgă în chiuvetă timp de 30 de minute.
Preîncălziți cazanul. Într-un castron mare, amestecați împreună uleiul de măsline, oțetul balsamic, usturoiul și piperul. Fără a clăti vinetele, aruncați-le cu vinaigreta și lăsați-le la marinat timp de 15 minute. Aranjați feliile într-un singur strat pe o foaie mare de copt antiaderentă (poate fi necesar să faceți acest lucru în loturi). Se fierbe timp de 12 minute. Întoarceți feliile de vinete cu o spatulă. Se fierbe încă 12 minute.
Se încălzește cuptorul la 425 F.
Așezați 2 linguri de sos marinara în fundul fiecăruia dintre cele 4 feluri de mâncare rotunde gratinate. Împărțiți feliile de vinete între cele 4 feluri de mâncare. Completați fiecare fel de mâncare cu 1/4 cană de sos marinara. Apoi împărțiți bucățile de mozzarella între cele 4 feluri de mâncare și, în final, Parmigiano Reggiano.
Așezați vasele gratinate pe o foaie de copt cu margini pentru a prinde orice scurgeri și coaceți timp de 30 de minute până când sosul marinara clocotește și brânza este topită.
Lăsați tianii să se odihnească timp de 10 minute.
Stropiți cu 1 linguriță de sos pesto per tian și serviți.