Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni
Franceză într-o clipă: Sweet Valentine ' s Coeur a la Creme cu sos de căpșuni este un fără gluten și vegetarian garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 802 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, apă, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 41 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Ziua Mamei. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Coeur de Valentine ' s Day, la CR, cu zmeură, Desert pentru doi: Valentine ' s Day coeur de la CR, și Coeur a la Creme cu sos de caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pregătiți matrița Coeur aproximativ la CR, căptușind-o cu 2 prosoape de hârtie. Folosiți o perie de patiserie pentru a peria ușor bucata de prosop de hârtie care atinge fundul matriței cu apă. Acest lucru vă va permite să cuibăriți hârtia în formă de inimă mai ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Perie De Patiserie
2
Într—un mixer cu suport prevăzut cu accesoriul pentru tel, bateți crema de brânză până când este ușoară și pufoasă-doar aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
3
Adăugați smântâna și bateți până chiar înainte ca amestecul să arate ca frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4
Adăugați zahărul, semințele de vanilie și coaja de lămâie și bateți până când amestecul seamănă cu frisca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
Nonpareils Argintii
Căpșuni La Picior
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
5
Decantați amestecul de cremă de brânză în matrița în formă de inimă căptușită cu prosop de hârtie. Îndoiți excesul de prosop de hârtie deasupra și așezați matrița într-un castron puțin adânc pentru a prinde lichidul care se va scurge. Se răcește la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Căni De Cireșe Confiate Roșii și Verzi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Vinegretă De Verjuic
6
Pentru a face sosul, puneți căpșunile, apa, sucul de lămâie și zahărul într-o tigaie de sos la foc mare și fierbeți timp de 10 minute, până când zahărul este dizolvat și căpșunile sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Struguri Roșii Fără Sâmburi
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2-1/4 Căni De Frișcă Groasă, împărțite
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
7
Folosiți un blender de imersie sau un blender obișnuit pentru a curăța sosul. Se strecoară printr-o sită și se acoperă. Se răcește până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
8
Inversați inima cremoasă într-un castron mare, puțin adânc.
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De Verjuic
9
Turnați niște sos de căpșuni peste tot în exterior, astfel încât inima să plutească într-un bazin de sos roșu.
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegerile mele de top pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau Feret Lambert Bordeaux Superieur cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.