Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote

Franceză într-o clipă: somon cu roșii de vară și rozmarin en Papillote ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 457 calorii, 46G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Pentru $5.96 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Un amestec de piper, roșii cherry, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Încercați Franceză într-o clipă: somon cu măcriș și sparanghel en Papillote, Franceză într-o clipă: somon en Croc. cu rozmarin și sparanghel, și Franceză Într-O Clipă: Cod En Papillote pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 km.F. rupeți 4 dreptunghiuri mari de hârtie pergament sau folie de aluminiu.
Într-un castron mic sau într-un pahar, amestecați uleiul de măsline și rozmarinul și condimentați amestecul liberal cu sare și piper. Așezați 1 file de somon pe o bucată de pergament și turnați 1 lingură de ulei de rozmarin peste pește. Folosind mâinile, frecați peștele în ulei și acoperiți cu 5 roșii cherry înjumătățite. Îndoiți pergamentul (sau folia) într-un pachet sigilat și așezați-l pe o foaie mare de copt. Repetați cu celelalte 3 bucăți de pește.
Coaceți coletele până când peștele a fiert și roșiile au izbucnit, aproximativ 12 minute.
Serviți cu o salată mică și pâine crustă.