Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort
Franceză într-o clipă: salată prăjită de andive și pere cu rucola, nuci și Roquefort ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $2.63 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 341 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. Această rețetă de la Serious Eats are 22 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Mergeți la magazin și ridicați rucola pentru copii, roquefort, andive belgiene și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Salată de pere, rucola și andive cu nuci confiate, Franceză într-o clipă: Roquefort și pere prăjite umplute cu nuci cu sirop Sauternes, și Andive Belgiene Cu Roquefort, Nuci Și Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați raftul în centrul cuptorului și preîncălziți-l la 425 buc.F. Aranjați andivele și perele într-un singur strat pe foaia de copt căptușită cu pergament. Se amestecă cu 2 linguri de ulei de măsline și se condimentează după gust cu sare și piper. Prăjiți până se înmoaie, aproximativ 30 de minute, întorcându-vă o dată cu o pereche de clești.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Aranjați jumătățile de nucă pe o foaie de copt mică, cu margini și puneți-o în cuptor cu andive și pere pentru ultimele 5 minute de timp de gătit. Când sunt prăjite, tocați aproximativ nucile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Lăsați andivele și perele să se răcească timp de 5 minute la temperatura camerei. Aranjați pe partea de sus a patului de rucola copil. Condimentați ușor salata cu sare și piper. Se acoperă cu nuci și felii de Roquefort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Copilul Rucola
Brânză Roquefort
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
Jumătăți De Pere în Sirop
4
Stropiți cu ulei de măsline și oțet balsamic după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă
Franceza funcționează foarte bine cu Bordeaux, șampanie și visiniu alb. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Domaines Barons de Rothschild Reserve speciale Bordeaux Blanc cu un rating de 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.