Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete

Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete
Franceză într-o clipă: Campanelle cu Caviar de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 669 calorii, 19g de proteine, și 22g de grăsime. Pentru $1.83 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Un amestec de paste campanelle, un fulgi de chili, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma nucile de pin, puteți urma acest fel principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Această rețetă este plăcută de 54 de gurmanzi și bucătari. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în aproximativ 1 oră și 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este spectaculos. Încercați Franceză într-o clipă( vacanță): Caviar de ardei roșu în anghinare răcită, Franceză într-o clipă: ușor minunat vinete Tian, și Franceză într-o clipă: salată franceză de linte și orz Olivey pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Tăiați blaturile de pe vinete și tăiați vinetele pe jumătate pe lungime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Presărați suprafețele tăiate ale vinetelor cu 1/4 linguriță de sare și lăsați într-o strecurătoare mare în chiuvetă să se scurgă timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Tăiați cincimea superioară de pe capul usturoiului și înfășurați usturoiul strâns în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
5
Introduceți usturoiul în cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Odată ce usturoiul a fost la cuptor și vinetele s-au scurs timp de 30 de minute, uscați vinetele și aruncați jumătățile de vinete cu 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Așezați vinetele tăiate cu fața în jos pe o foaie de copt tapetată cu pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Așezați vinetele cu usturoiul la cuptor și prăjiți timp de 30 de minute (usturoiul se va prăji în total 1 oră), până când carnea de vinete este complet moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fiert pentru paste. Odată ce vinetele și usturoiul au ieșit din cuptor, scoateți carnea de pe pielea vinetelor și așezați carnea într-o strecurătoare de plasă peste chiuvetă pentru a îndepărta excesul de lichid. Strângeți usturoiul prăjit într-un robot de bucătărie și adăugați vinetele scurse.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil DelicateseMurături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Adăugați 3 linguri de ulei de măsline, oțet, busuioc, fulgi de chili și sare și piper după gust. Rulați mașina până când amestecul de vinete este neted și catifelat. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
11
Gatiti pastele pana cand sunt doar al dente si rezervati o cana de apa pentru paste inainte de a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
12
Adăugați pastele înapoi în oală și adăugați caviarul de vinete, o jumătate de cană la un moment dat, până când ați îmbrăcat pastele bine, dar ușor. Puteți adăuga o parte din apa rezervată pentru paste, lingură cu lingură, pentru a subția sosul, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
CaviarCaviar
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
13
Puneți pastele fierbinți într-un castron mare și acoperiți cu nuci de pin, panglici de busuioc proaspăt și un strop suplimentar de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
14
Serviți imediat, lângă pește la grătar sau singur.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite

Vin recomandat: Bordeaux, Firimituri De Biscuiți Graham Cu Ciocolată (aproximativ 14 Biscuiți întregi), Burgundia Albă

Bordeaux, șampanie și Burgundia albă sunt alegeri excelente pentru Franceză. Vinul francez este la fel de divers ca mâncarea franceză, dar rareori greșești cu șampania. Dacă masa dvs. necesită un vin alb, puteți încerca și un visiniu alb. Pentru un roșu, încercați un amestec roșu bordeaux. Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Chateau La Grange Clinet Bordeaux Superiore
Scopul nostru în fiecare an este de a face un vin natural, fermecător, complex, bine echilibrat, cu personalitatea sa, cel mai bun reprezentant al vintage-ului pe care îl putem face cu terroirul nostru.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate63
Revista