Fondue Mongolă

Fondue Mongolă
Nevoie de un fel principal fără gluten și fără lactate? Fondue mongolă ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 54g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 355 calorii. Pentru 4,63 USD pe porție, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 338 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ciuperci, creveți, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Chocolate Fondue & Swissmar Set De Fondue Din Fontă Giveaway, Carne De Vită Mongolă, și Carne De Vită Mongolă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați sosul de soia, apa, oțetul și 1/2 linguriță de usturoi; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Se ia de pe foc. Se acoperă și se dă la frigider cel puțin 1 oră.
3
Într-o cratiță mică, gătiți morcovii într-o cantitate mică de apă timp de 3 minute sau până când sunt fragede; se scurge și se usucă. Într-o cratiță, aduceți bulionul, ghimbirul și usturoiul rămas la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Transferați într-o oală de fondue și păstrați-vă la cald. Friptura, curcanul și creveții se usucă cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Folosiți furci de fondue pentru a găti carnea de vită la coacerea dorită. Gatiti curcanul pana cand sucurile curg limpede. Gatiti crevetii pana la roz. Gatiti legumele pana ajung la coacerea dorita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
6
Se servește cu sos hoisin, sos de muștar și sos de usturoi-soia rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate4 Uncii De Mazăre De Zăpadă, Tăiată și Tăiată La Jumătate
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista