Fondue Havarti-Cheddar
Havarti-Cheddar Fondue ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 20 de porții cu 65 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 12 fani. Mergeți la magazin și ridicați bulion de pui, roșii uscate la soare, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Fondue Havarti-Cheddar, Fondue Havarti cu Crostini de rozmarin, și Omletă Havarti Cheddar Kale cu slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În punga de plastic resigilabilă pentru depozitarea alimentelor, amestecați brânzeturile și făina. Se agită până când brânza este acoperită cu făină. În oala de fondue, încălziți bulionul și laptele doar la foc mic peste setarea caldă/la foc mic.
Adăugați amestecul de brânză, aproximativ 1 cană la un moment dat, amestecând cu sârmă până se topește. Gatiti la cald / foc mic, amestecand continuu, pana se ingroasa usor. Se amestecă roșiile și ceapa.
Păstrați cald peste setarea caldă / la foc mic.
Se servește cu grisine și legume.