Fondue de ciocolată necesită în jur 25 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,42 USD pe porție. O porție conține 257 calorii, 5g de proteine, și 8g de grăsime. Un amestec de zahăr, banane, pudră naturală de cacao și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca un desert prietenos cu bugetul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 59%. Încercați Fondue De Ciocolată Și Set De Fondue Din Fontă Swissmar Giveaway, Family Fondue Night {Fondue-ul meu preferat + un cadou!}, și Fondue De Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Curățați și tăiați banana și miezul și tăiați mărul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane
Măr
2
Așezați feliile de banane, feliile de mere și căpșunile în grămezi separate pe o farfurie de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni
Banane
Măr
3
Presărați feliile de banane și mere cu sucul de portocale și aruncați ușor. Acoperiți fructele cu folie de plastic și dați-le la frigider în timp ce faceți fondue.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Banane
Măr
Fructe
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
4
Într-o cratiță medie, amestecați împreună pudra de cacao și zahărul. Se toarnă treptat laptele evaporat și se bate bine pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte Evaporat
Pudră De Cacao
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
5
Așezați cratița la foc mic și gătiți, amestecând continuu, până la fierbere.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
6
Se ia de pe foc și se amestecă vanilia și ciocolata și se amestecă până se topește ciocolata. Amestecul se va îngroșa pe măsură ce se răcește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolata
Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Transferați ciocolata într-o oală de fondue și păstrați-o caldă.