Fondue De Brânză

Fondue De Brânză
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 744 calorii, 39G de proteine, și 51G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 3,86 USD pe porție. 9 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați radicchio, răzuind nucșoară, amidon de porumb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până cuburi de gheata ai putea urma acest curs principal cu Nectarine, mure și pecan Sundaes ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și דל פחמימות, dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Brânză Fondue Dip, și Fondue Cu Trei Brânzeturi.

Instrucțiuni

1
Orice altceva doriți să vă scufundați
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2
Puneți brânza tocată sau rasă în oala de fondu cu vinul și încălziți până fierbe pe aragaz, moment în care brânza ar fi trebuit să se topească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SobaSoba
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Întoarceți oala la foc mic.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Bateți împreună amidonul de porumb cu Kirsch-ul într-un castron mic și adăugați în oala de fondue împreună cu cățelul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuișoare întregi De UsturoiCuișoare întregi De Usturoi
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
KirschKirsch
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Condimentați cu piper și nucșoară și mutați vasul de fondu pe o flacără la masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NucșoarăNucșoară
PiperPiper
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Se servește cu diverse legume pentru a se înmuia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista