Fondue De Brânză

Fondue De Brânză
Brânză Fondue ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 377 calorii, 23g de proteine, și 24g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 3,02 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână cățel de usturoi, vin, kirsch și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Brânză serioasă: bere Super Bowl și Fondue de brânză, Fondue De Brânză, și Fondue De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați în interiorul unui vas greu de 4 litri cu părțile tăiate de usturoi, apoi aruncați usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați vin în oală și aduceți doar la foc mic la foc moderat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Amestecați amidonul de porumb și kirsch (dacă utilizați; în caz contrar, folosiți apă sau vin) într-o ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
KirschKirsch
ApăApă
VinVin
4
Adăugați treptat brânză în oală și gătiți, amestecând constant într-un model în zig-zag (nu o mișcare circulară) pentru a preveni balonarea brânzei, până când brânza este doar topită și cremoasă (nu lăsați să fiarbă). Se amestecă din nou amestecul de amidon de porumb și se amestecă în fondue. Aduceți fondue la foc mic și gătiți, amestecând, până se îngroașă, 5 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Transferați în vasul de fondue setat peste o flacără.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
* Cuburi de pâine franceză
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine FrancezăPâine Franceză
2
* Cuburi de mere și pere
Ingrediente de care veți avea nevoie
MărMăr
PerePere
3
* Cartofi prăjiți
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
4
* Ardei gras roșu crud Julienned
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei RoșuArdei Roșu
5
* Flori de broccoli albite
Ingrediente de care veți avea nevoie
Flori De BroccoliFlori De Broccoli
1
* Vin alb sec, cum ar fi Riesling uscat sau Sancerre
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
2
* Bere germană sau bere în stil Saison
Ingrediente de care veți avea nevoie
LagerLager
AleAle
3
* Cidru de fermă
Ingrediente de care veți avea nevoie
CidruCidru
4
* Fino Sherry
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista