Fondue Cu Brânză De Bere
Fondue de brânză de bere necesită aproximativ 25 minute de la început până la sfârșit. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 306 calorii, 20g de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca o băutură ieftină pentru Ziua Tatălui. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză Cheddar ascuțită, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Brânză afumată și Fondue de bere cu Bratwurst fiert la bere, slănină la grătar, ciuperci și pâine de secară, Fondue Cu Brânză De Bere, și Fondue Cu Brânză De Bere.
Instrucțiuni
Combinați brânza Cheddar, brânza elvețiană, făina, sarea și piperul negru într-un castron.
Frecați partea tăiată a cățelului de usturoi în jurul fundului și părților laterale ale vasului de fondue.
Se toarnă berea în oala de fondue și se aduce încet la foc mic la foc mediu-mic, aproximativ 5 minute.
Se amestecă treptat amestecul de brânză în bere, adăugând cantități mici la un moment dat, până când brânza este topită și amestecată, 10 până la 15 minute.
Se amestecă sosul de ardei iute în amestecul de brânză.