Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras

Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras
Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras este un fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție conține 801 calorii, 45g de proteine, și 27G de grăsime. Pentru $32.05 pe portie, această rețetă acoperă 60% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ciuperci shiitake, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma scorțișoara, puteți urma acest fel principal cu Scorțișoară Fudge ca desert. Această rețetă este plăcută de 4 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca un fel principal scump. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 30 de minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 79%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Foie Gras ars cu găluște de supă de Foie Gras, Foie Gras ars cu cremă de ghimbir, și Foie Gras prăjit cu smochine Mostardan și smochine proaspete.

Instrucțiuni

1
Puneți picioarele de porc într-o oală cu stocurile și aduceți la fierbere. Degresați și adăugați scorțișoară, anason stelat, ciuperci, ghimbir și sos de soia și piper, după gust. Fierbeți, degresând din când în când, până când picioarele de porc sunt moi, aproximativ 3 ore. Tulpina. Gustați și reglați condimentele; poate fi sărat de la reducere, așa că adăugați puțină apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Chile Scotch Bonet, TocatChile Scotch Bonet, Tocat
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Făină Universală, Plus Făină De BancăFăină Universală, Plus Făină De Bancă
Picioare De PorcPicioare De Porc
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
1
Combinați oțeturile, ghimbirul și boabele de piper într-o cratiță mare, aduceți la fierbere și gătiți până când se reduce la o consistență asemănătoare glazurii. Se strecoară printr-o sită și se dă la frigider; se păstrează la nesfârșit. Pentru a face mousse-ul de foie: Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. condimentați foie gras-ul și resturile, dacă folosiți, liberal cu sare și piper și lăsați să stea peste noapte la frigider. Împachetați într-o matriță de terină, acoperiți și așezați matrița într-o tigaie umplută cu apă fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Oase De Pui Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Foie GrasFoie Gras
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De VanilieBoabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime în Jumătate și Răzuită Pentru A Aduna Semințele De Vanilie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Coaceți până când începe să se topească și este cald în centru, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Se amestecă făina și un vârf de sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați apa clocotită și amestecați cu o lingură până se reunește ca un aluat. Frământați pe o suprafață făinoasă până se omogenizează. Se pune într-un castron uns, se acoperă cu plastic și se lasă să se odihnească 30 de minute. Într-un castron mic, amestecați oul, apa și un vârf de sare. Pe o suprafață făinoasă, întindeți aluatul până când are puțin mai puțin de 1/8 inch grosime. Folosind un tăietor de biscuiți sau un cuțit, tăiați din aluat runde cu diametrul de 8 (3 1/2 inch); încercați să nu re-rulați resturile de prea multe ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras4-1/2 Lingurițe De Parmezan Ras
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Periați fiecare înveliș cu spălarea ouălor.
4
Tăiați un pătrat mic de mousse de foie din terină și așezați-l în centrul unui înveliș, împreună cu câteva cuburi de jicama și o mică bucată de supă gelificată. Îndoiți în jumătate, apăsați buzunarele de aer și cutați, apăsând pe cusătură pentru a sigila și a forma jumătăți de lună. Gatiti imediat sau congelati pana la 1 saptamana. A servi: puneți un abur peste o oală cu 1 inch de apă clocotită. Aburiți găluștele (dacă sunt înghețate, nu dezghețați mai întâi), fără a aglomera aburul, până la puf, 4 până la 5 minute. În timp ce găluștele se gătesc, puneți făina instant pe o farfurie. Condimentați foie gras - ul cu sare și piper și dragați în făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Foie GrasFoie Gras
JicamaJicama
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți o tigaie la foc mare și, când este fierbinte, căutați foie gras până se rumenesc pe ambele părți, dar doar cald în interior, aproximativ 1 minut pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Transferați pe o placă și tăiați-o în 8 bucăți. Decorați fiecare farfurie cu reducerea oțetului și aranjați 1 găluște deasupra. Acoperiți fiecare găluște cu o bucată de foie gras ars și un vârf de julienne scallion în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Foie GrasFoie Gras
ReducereReducere
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
7
Serviți cu bețișoare și o lingură de supă chinezească, astfel încât restaurantul să poată experimenta sucul din găluște. Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)5 Căni De Legume Mixte Fierte și Tocate, Rămase (cum Ar Fi Broccoli, Morcovi și Conopidă)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru NasBomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas

Ingrediente

DificultateExpert
Gata În2 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate81
Revista