Foetaj

Foetaj
Puf de patiserie ar putea fi doar crusta pe care o căutați. Această rețetă servește 10 și costă 30 de cenți pe porție. O porție conține 253 calorii, 2G de proteine, și 21g de grăsime. Dacă aveți unt, făină, smântână și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. 78 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 21%. Rețete similare includ Sufleu de foietaj cu cremă de patiserie cu aromă de portocale, nuci pecan confiate și sos de unt de Caramel, Foetaj, și Goudan În Patiserie.

Instrucțiuni

1
Puneți făina într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se taie în unt până când amestecul este de mărimea mazărelor mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
3
Adăugați smântână. Se amestecă cu o furculiță până când patiseria formează o bilă. Înfășurați în plastic și răciți peste noapte. Când este gata de utilizare, rulați patiseria subțire (aproximativ 1/8 inch).
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista