Focaccia la grătar cu Prosciutto și fenicul
Focaccia la grătar cu Prosciutto și fenicul este un fără gluten, primar și דל פחמימות, rețetă cu 3 porții. O porție conține 320 calorii, 17g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Mergeți la magazin și ridicați piper, salvie, prosciutto și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 32%, ceea ce este destul de rău. Încercați Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe, Focaccia umplută cu Prosciutto și Provolone, și Focaccia Caldă Umplută Cu Prosciutto pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fenicul la abur, acoperit, 10 minute sau până se înmoaie.
Puneți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare până când este fierbinte.
Adăugați fenicul și sotati 1 minut sau până se rumenesc ușor.
Feliați fiecare focaccia pe jumătate orizontal.
Presărați brânză peste părțile tăiate din 2 bucăți de focaccia.
Se presară uniform cu salvie. Aranjați fenicul și prosciutto peste salvie; se presara cu piper. Se acoperă cu jumătățile de focaccia rămase.
Periați fiecare sandviș cu 1/2 linguriță de ulei de măsline.
Puneți o tigaie antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Adăugați sandvișuri și gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când sandvișurile sunt aurii.
Tăiați fiecare sandviș în 3 pene.