Focaccia de rozmarin

Focaccia de rozmarin
Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Focaccia cu Rozmarin ar putea fi o rețetă extraordinară fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, rozmarin, făină de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor solid de 56% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Focaccia cu struguri și rozmarin , Focaccia cu rozmarin și ceapă roșie și Focaccia cu roșii, ceapă verde și usturoi .

Instrucțiuni

1
Intr-o tigaie mare, caliti ceapa in 1/4 cana ulei pana se inmoaie; rece. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/4 cană apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)1 1/4 Cană Apă Caldă (112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Adăugați zahăr; se lasa sa stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se adauga 2 linguri ulei, sare si apa ramasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
6
Adăugați ceapa și jumătate din rozmarin. Frământați încă 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
7
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
8
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate. Pat fiecare bucată plată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
PunchPunch
9
Se lasa sa se odihneasca 5 minute. Se ung două foi de copt și se stropesc cu făină de porumb. Întindeți fiecare porție de aluat într-o formă de 10 inchi. cerc pe tigăi pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
10
Se unge cu uleiul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se presară sare grunjoasă și rozmarinul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare GrosierăSare Grosieră
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci GrosimeTulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
12
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
13
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.
14
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista