Focaccia de rozmarin

Dacă aveți aproximativ 55 de minute de petrecut în bucătărie, Focaccia cu Rozmarin ar putea fi o rețetă extraordinară fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană de încercat. Această rețetă servește 16. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 161 de calorii . Pentru 21 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare, rozmarin, făină de porumb și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Funcționează bine ca o pâine. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă obține un scor solid de 56% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Focaccia cu struguri și rozmarin , Focaccia cu rozmarin și ceapă roșie și Focaccia cu roșii, ceapă verde și usturoi .
Instrucțiuni
Intr-o tigaie mare, caliti ceapa in 1/4 cana ulei pana se inmoaie; rece. Într-un castron mare, dizolvați drojdia în 1/4 cană apă caldă.
Adăugați zahăr; se lasa sa stea 5 minute.
Se adauga 2 linguri ulei, sare si apa ramasa.
Adăugați 2 căni de făină. Bate până se omogenizează. Se amestecă suficientă făină rămasă pentru a forma un aluat moale.
Se intoarce pe o suprafata infainata; framanta pana se omogenizeaza si elastic, aproximativ 6-8 minute.
Adăugați ceapa și jumătate din rozmarin. Frământați încă 1 minut.
Se pune într-un bol uns cu unsoare, întorcându-se o dată pentru a unge blatul. Se acoperă și se lasă la crescut într-un loc cald până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Loviți aluatul în jos. Se intoarce pe o suprafata usor infainata; împărțiți în jumătate. Pat fiecare bucată plată.
Se lasa sa se odihneasca 5 minute. Se ung două foi de copt și se stropesc cu făină de porumb. Întindeți fiecare porție de aluat într-o formă de 10 inchi. cerc pe tigăi pregătite. Acoperiți și lăsați să crească până se dublează, aproximativ 40 de minute.
Se presară sare grunjoasă și rozmarinul rămas.
Coaceți la 375° timp de 25-30 de minute sau până când se rumenesc.
Scoateți din tigăi pe grătarele de sârmă.