Focaccia cu ceapă, brânză și migdale
Rețeta Focaccia de ceapă, brânză și migdale ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru 75 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. Dacă aveți la îndemână migdale, crustă originală de pizza pre-coaptă, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați ceapă balsamică, roșii de moștenire și trei focaccia cu brânză, Ceapă Focaccia, și Ceapă Focaccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.
Așezați crusta de pizza pe foaia de biscuiți fără grăsime.
În tigaie de 10 inci, topiți untul la foc mediu-mare. Gatiti ceapa in unt, amestecand ocazional, pana se inmoaie.
Puneți ceapa uniform pe crusta de pizza.
Se presară cu brânză și migdale.
Coaceți 15 până la 20 de minute sau până când brânza este topită.