Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Focaccian cu brânză albastră-slănină. Această rețetă face 12 porții cu 336 calorii, 8g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați făină, piper, cartofi roșii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Pizza în stil Focaccia cu pere, brânză albastră și slănină, Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră, și Focaccia cu ceapă caramelizată, pere și brânză albastră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se dizolvă drojdia și mierea în 1/2 cană caldăapă (110 buc.F-115 buc. F) într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miere
Drojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lasa sa steapână la spumă, aproximativ 10 minute.
3
Combinați 4 1/2 căni de făină, sare și piperîntr-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Adăugați amestecul de drojdie,6 linguri de ulei, cartofi și 1 cană de apă caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Apă
Drojdie
Ulei De Gătit
5
Se amestecă cu o lingură de lemn până aproape încorporată,apoi se termină amestecarea cu mâinile tale.
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
6
Transferați aluatul pe o suprafață de lucru înmuiată și frământați până se omogenizează, 4-6 minute,adăugând mai multă făină cu linguridacă aluatul pare foarte lipicios (aluatul ar trebui să fie moale și elastic).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Făină Pentru Toate Scopurile
7
Ungeți un castron mare cu ulei; așezați aluatulîn castron. Acoperiți cu folie de plastic șiplasați într-o zonă caldă, fără curenți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
Bol
8
Lasa sa creascapână se dublează, aproximativ 1 oră.
9
Între timp, încălziți o tigaie marecăldură medie-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Adăugați slănină și gătițipână când este auriu deschis, dar nu crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
11
Transferla prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
12
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
13
Ungeți o foaie de copt de 17x11x1 " cu ulei. Apăsați aluatul în tigaie.Apăsați cu vârful degetelor peste tot, formândcosuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Tigaie
14
Stropiți restul de 2 linguri de ulei peste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
15
Coaceți focaccia timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Focaccia
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
16
Presărațibrânză peste, apoi slănină și rozmarin.Reveniți la cuptor și coaceți până se rumenesc,cu 12-15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
17
Lăsați să se răcească timp de 10 minuteîn tigaie. Glisați pâinea pe un suport de sârmăse răcește complet. Feliați în bucăți de 2x1".