Focaccia Caldă Umplută Cu Prosciutto
Rețeta Focaccia caldă umplută cu Prosciutto ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 25 minute. Această rețetă servește 6. O porție conține 275 calorii, 11g de proteine, și 16g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de ardei grași prăjiți îmbuteliați, prosciutto, brânză muenster și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este solid. Încercați Focaccia umplută cu Prosciutto și Provolone, Focaccia cu sparanghel, Prosciutto și ulei de trufe, și Salată Cu Prosciutto Și Pansament Balsamic Cald pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați pâinea pe jumătate orizontal, folosind un cuțit zimțat. Jumătate de pâine de jos de sus cu prosciutto și următoarele 3 ingrediente.
Stropiți cu vinaigretă balsamică; acoperiți cu jumătate de pâine superioară. Înfășurați în folie de aluminiu; așezați pe o foaie de copt.
Coaceți la 350 timp de 15 minute sau până se încălzește.
Tăiați focaccia în șase pene.
* 6 uncii de șuncă pot fi înlocuite cu prosciutto pentru aproximativ aceeași cantitate de calorii.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.