Flounder Francese cu migdale prăjite, lămâie și capere
Flounder Francese cu migdale prăjite, lămâie și capere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 486 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.36 pe portie, această rețetă acoperă 38% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 3 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Un amestec de ouă, o smântână grea, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar, pescatarian și דל פחמימות, dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 82%, ceea ce este extraordinar. Încercați Linguine Cu Migdale Prăjite, Pătrunjel Și Lămâie, Migdale prăjite cu rozmarin, cimbru și lămâie, și Fasole verde cu migdale prăjite și lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Prăjiți migdalele la foc moderat și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
2
Preîncălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu până la mediu. Condimentează peștele cu sare și piper. Bateți ouăle cu smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline extravirgin în tigaie, 2 rotații ale tigaiei apoi adăugați 2 linguri de unt, tăiate în bucăți mici. Scufundați peștele în ouă și gătiți pe ambele părți până când sunt doar aurii, 5 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Bomboane De Caracatiță Brite
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Transferați peștele pe o farfurie și acoperiți cu un cort de folie pentru a reține căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Adăugați vin în tigaie și reduceți la jumătate, 1 minut, apoi adăugați 1 lingură de unt și o mână de pătrunjel în tigaie. Se amestecă sucul de lămâie și coaja și caperele. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Stafide Aurii, Măcinate Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Se toarnă sosul peste pește și se acoperă cu migdale feliate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale Feliate
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
7
Întoarceți tigaia la căldură.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline extravirgin, încă 2 rotații ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Adăugați usturoiul tocat și lăsați-l să vorbească venind la un sfârâit. Se ofilesc în spanac, întorcându-se pentru a se înveli în ulei de măsline extravirgin și se condimentează cu sare, piper și nucșoară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Usturoi Goya®
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
10
Serviți spanacul alături de cambulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cambulă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 23 de dolari pe sticlă.