Flori crocante de conopidă cu sare de citrice
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați floretele crocante de conopidă cu sare de citrice. O porție conține 145 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 100 de cenți pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de fulgi de piper, amidon de porumb, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 33%. Rețete similare sunt Supă de conopidă Curry-citrice cu scoici tocite și șalotă crocantă, Flori De Conopidă Caramelizate Condimentate, și Flori De Conopidă Panificată La Cuptor.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare pe jumătate plină cu ulei vegetal.
Se încălzește la 350 de grade F.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, amidonul de porumb, 1/2 linguriță de sare și piper. Aruncați în flori pentru a acoperi.
Într-un castron mic, amestecați împreună sarea rămasă, fulgii de ardei roșu și coaja de lămâie. Când uleiul este gata, scoateți jumătate din flori din aluat și adăugați la ulei. Gatiti pana la aur, aproximativ 4-5 minute, rotind ocazional.
Scurgeți la prosoape de hârtie.
Se presară generos cu sare condimentată. Repetați cu al doilea lot de flori.