Fleică

Fleică
Meatloaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ketchup, brânză Cheddar ascuțită, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 6 Ingrediente, 1/2 cană ketchup și 1/4 cană apă; formați amestecul într - o pâine de 8 x 4 inci. Linia de jos și laturile unui 4-qt. aragaz lent în formă ovală cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 inci peste laturi. Ungeți ușor folia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Aragaz LentAragaz Lent
2
Puneți pâinea în aragazul lent.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Se amestecă împreună zahărul brun, muștarul și restul de 1/2 cană de ketchup; se întinde deasupra pâinii. Acoperiți și gătiți la minim 5 până la 6 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
MuștarMuștar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
4
Ridicați pâinea din aragazul lent, folosind laturile foliei ca mânere.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
6
Notă: puteți pregăti, de asemenea, într-un 5-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la minim 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Aragaz LentAragaz Lent
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 25 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista