Fleică

Meatloaf ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. Această rețetă face 6 porții cu 475 calorii, 39G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ketchup, brânză Cheddar ascuțită, sos Worcestershire și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tarta de caise cu zahar brun si scortisoara ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore și 25 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 53%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Menlo Park ' s New Leaf Meatloaf – puteți face pâine de carne cu gust de restaurant acasă, nu este un secret despre cum să faceți pâine de carne, Momma Joe ' s fleică-fleică ca mama folosit pentru a face, și Fleică clasică – ultima fleică de care veți avea nevoie vreodată.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 Ingrediente, 1/2 cană ketchup și 1/4 cană apă; formați amestecul într - o pâine de 8 x 4 inci. Linia de jos și laturile unui 4-qt. aragaz lent în formă ovală cu folie de aluminiu, permițând extinderea de 2 inci peste laturi. Ungeți ușor folia.
Puneți pâinea în aragazul lent.
Se amestecă împreună zahărul brun, muștarul și restul de 1/2 cană de ketchup; se întinde deasupra pâinii. Acoperiți și gătiți la minim 5 până la 6 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 16
Ridicați pâinea din aragazul lent, folosind laturile foliei ca mânere.
Lăsați să stea 10 minute înainte de servire.
Notă: puteți pregăti, de asemenea, într-un 5-qt. aragaz lent. Acoperiți și gătiți la minim 3 1/2 ore sau până când un termometru pentru carne înregistrează 160.