Flapper Pie I
Nevoie de o desert vegetarian? Flapper Pie aș putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 10. O porție conține 139 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați extract de migdale, zahăr, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu atât de spectaculos scor spoonacular de 14%. Încercați Flapper Pie I, Flapper Pie I, și Flapper Pie-Pierdut Prairie Pie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă împreună firimituri de cracker graham, 1/4 cană zahăr și 1/3 cană unt înmuiat sau margarină. Apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inch, rezervați 1/4 cană pentru topping.
Coaceți la 375 grade F (190 grade C) timp de 8 minute.
Se amestecă 1/2 cană zahăr, amidon de porumb, făină și sare într-o cratiță. Se amestecă laptele treptat. Gatiti la foc mediu, amestecand pana cand amestecul ajunge la fierbere si se ingroasa. Gatiti inca 2 minute.
Adăugați puțin din acest amestec fierbinte la gălbenușurile de ou bătute, apoi amestecați gălbenușurile în amestec fierbinte. Gatiti 1 minut in timp ce amestecati.
Se ia de pe foc; se amestecă 1 lingură de unt sau margarină și vanilie. Se răcește 15 minute și se toarnă în crusta de crumb. Se răcește complet.
Bateți albușurile până se formează vârfuri moi. Adăugați încet 1/4 cană de zahăr, bătând până când este rigid și lucios. Se amestecă extractul de migdale.
Întindeți bezea peste umplutură și pe marginea crustei pentru a sigila.
Se presară cu firimituri rezervate.
Coaceți la 425 grade F (220 grade C) doar până când bezea este aurie, aproximativ 4 până la 5 minute. Se răcește complet înainte de servire.