Reteta de ananas-cremă de brânză Flan ar putea satisface pofta ta Europeană în jurul valorii de 6 ore și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 152 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 20 și costă 31 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați crema de brânză philadelphia, zahăr, suc de ananas și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare includ Flan De Queso-cremă de brânză Flan, Tartă cu fructe de ananas (tartă cu fructe de PI aprox.), și Cremă De Brânză Flan.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 177°.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Gatiti zaharul in cratita mica la foc mediu 5 min. sau până se topește și se rumenesc adânc, amestecând continuu. Se toarnă imediat în tigaie rotundă de 9 inci; înclinați tigaia pentru a acoperi uniform fundul cu sirop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Creveți Sotați, Decojiți
3
Amestecați ingredientele rămase în blender până se omogenizează; se toarnă peste sirop în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
4
Așezați într-o tigaie superficială mai mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați suficientă apă fierbinte în tigaia mai mare pentru a ajunge la jumătatea drumului în afara tigaiei de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Coaceți 1 oră sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Se răcește ușor. Îndepărtați cu grijă flanul din apă. Se răcește complet. Refrigerați 4 ore. Inversați flanul pe platou chiar înainte de servire; îndepărtați cu grijă tigaia.