Fistic Shortbread
Fistic Shortbread este un vegetarian desert. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 84 calorii, 1g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 32. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de făină, extract de vanillan, fistic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Fistic Shortbread, Fistic Shortbread, și Fistic Shortbread pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pulsați fisticul într-un robot de bucătărie până la măcinat fin, dar nu o pastă, aproximativ 30 de secunde.
Adăugați făină, zahăr, unt, sare și vanilie; pulsați până când amestecul este consistența făinii de porumb. Cu mașina în funcțiune, stropiți în 2 linguri de apă cu gheață (ar trebui să se formeze un aluat sfărâmicios; nu supraprocesați).
Transferați aluatul pe o foaie de hârtie pergament și bateți într-un dreptunghi. Se acoperă cu o altă foaie de pergament și se rulează într-un dreptunghi de 12x8".
Transferați aluatul (în hârtie pergament) pe o foaie de copt și răciți până când este ferm, aproximativ 1 oră.
Așezați rafturile în treimile superioare și inferioare ale cuptorului; preîncălziți la 350 F.
Scoateți foaia superioară de hârtie pergament din aluat și aruncați-o.
Tăiați aluatul pe lungime în 8 benzi egale, apoi fiecare bandă transversală în sferturi, formând 32 de dreptunghiuri.
Așezați dreptunghiuri pe 2 foi de copt căptușite cu pergament, distanțate la 1".
Coaceți pâinea scurtă până se rumenesc, rotind foile la jumătatea drumului, 18-20 de minute.
Transferați pe rafturi de sârmă; lasa sa se raceasca.
Faceți înainte: pâinea scurtă poate fi făcută cu 5 zile înainte. A se păstra etanș la temperatura camerei.