Această rețetă servește 10 și costă 47 de cenți pe porție. O porție conține 183 calorii, 2G de proteine, și 9g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați nuci de pin, unt, fistic prăjit uscat și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Agnolotti cu Broccoli prăjiți și spanac într-un sos de nuci de pin cu unt, Fistic Fragil, și Fistic Fragil.
Instrucțiuni
1
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
2
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie, grea, la foc mediu-mare, amestecând doar până se combină; aduceți la fierbere. Gatiti, fara a amesteca, pana cand un termometru cu bomboane Inregistreaza 335 sau pana cand siropul devine maro auriu inchis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Tigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; se amestecă fisticul și ingredientele rămase (amestecul va bule). Se toarnă rapid amestecul pe tigaia pregătită; se întinde la o grosime de aproximativ 1/2 inch. Se răcește complet (aproximativ 2 ore). Rupeți fragilul în bucăți de mărimea mușcăturii.