Firimiturile de pâine prăjite cu ierburi ale lui Richard Blais
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate și vegetariană are 185 calorii, 7g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, aluat rupt, sare și piper kosher și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 12 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 300 km F. împrăștiați pâinea ruptă pe o foaie de copt și aruncați cu suficient ulei de măsline pentru a se umezi ușor, dar nu pentru a o satura, aproximativ 1 lingură. Se condimentează bine cu sare și piper, se împrăștie ierburile peste pâine, se aruncă bine și se întinde.
Coaceți până când pâinea este uscată și începe să devină aurie, aproximativ 10 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie mică la foc mediu.
Adăugați usturoiul și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Adăugați usturoiul și uleiul în firimiturile de pâine, aruncați pentru a combina și întindeți-le. Întoarceți firimiturile la cuptor și coaceți până se rumenesc, 6 până la 8 minute. Răciți firimiturile de pâine complet pe foaia de copt (pot fi apoi zdrobite mai fin cu mâinile, dacă doriți).
Păstrați firimiturile într-un recipient etanș la temperatura camerei timp de până la 2 săptămâni.