Final De Carne De Vită Sacadat

Carnea de vită final sacadat ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 69 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Dacă aveți oțet balsamic, freca condimente friptură, Londra friptură broil, și câteva alte ingrediente pe o parte, puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Carne De Vită Sacadat, Stil Cowboy Carne De Vită Sacadat, Carne De Vită Sacadat, și Carne De Vită Sacadat.
Instrucțiuni
Combinați sosul de soia, oțetul balsamic, sosul Worcestershire, fumul lichid și condimentul de friptură într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de aproximativ 10 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Se toarnă marinada într-un vas de sticlă sau plastic și se adaugă feliile de carne. Se amestecă pentru a acoperi și apoi se acoperă și se dă la frigider până la 2 zile. Întoarceți sau amestecați ocazional pentru a marina uniform carnea.
Preîncălziți cuptorul la 175 grade F (80 grade C). Aranjați fâșiile de vită pe o grătar așezată peste o foaie de copt. Dacă doriți, puteți presăra un pic mai mult condiment de friptură pe el în acest moment.
Coaceți timp de 60 până la 90 de minute în cuptorul preîncălzit, până când este uscat, dar încă flexibil. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.