Fileuri De Somon Glazurate Cu Arțar

Fileuri De Somon Glazurate Cu Arțar
Fileurile de somon glazurate cu arțar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 274 calorii, 34G de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.11 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână muștar dijon, file de somon, sirop de arțar și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 86%. Acest scor este extraordinar. Încercați File De Somon Glazurat Cu Arțar, Fileuri de macrou glazurate cu arțar-soia cu Avocado, și Fileuri De Somon De Arțar Teriyaki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 204°.tapetați o foaie mare de copt cu hârtie pergament sau folie antiaderentă. Într-un castron mic, amestecați împreună siropul de arțar, muștarul și pudra de usturoi până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Sirop De ArțarSirop De Arțar
MuștarMuștar
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
2
Așezați somonul, cu pielea în jos, pe foaia de copt căptușită; se presară ușor cu sare și se perie cu amestec de sirop de arțar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De ArțarSirop De Arțar
SomonSomon
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Coaceți până când peștele este doar gătit și fulgi ușor cu o furculiță, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Serviți imediat

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Somonul poate fi asociat cu Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase cu unt, în timp ce Sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu conținut scăzut de tanin, cum ar fi pinot noir, se potrivește de minune cu somonul fript sau la grătar. Ai putea încerca Laguna Winery Russian River Chardonnay. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Vinăria Laguna Râul Rusesc Chardonnay
Amplasată în inima văii râului rus, Laguna Ranch Vineyard găzduiește Chardonnay de talie mondială în ultimii 30 de ani. Podgoria își datorează sezonul lung de creștere ceții reci care se rostogolește din Oceanul Pacific, oferind strugurilor noștri Chardonnay un echilibru delicat între aciditatea crocantă și aromele de fructe coapte. O expresie elegantă a podgoriei sale omonime, Laguna Ranch Vineyard Chardonnay este un vin excepțional de bine echilibrat și luxos. Se deschide cu note de măr, pere, gutui și mandarină, încadrate de subtonuri dulci de condimente asiatice. Bine echilibrat și bogat, acest Chardonnay are o senzație de gură expresivă și un finisaj stratificat și persistent.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate67
Revista