Fileuri De Pește Valenciennes

Fileuri De Pește Valenciennes
Fileuri de pește Valenciennes ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 1149 calorii, 189g de proteine, și 39G de grăsime. Această rețetă fără gluten, fără lactate, 30 întregi și pescatarian servește 1 și costă $18.03 pe portie. Dacă aveți margarină, pătrunjel, suc de lămâie și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până margarina ai putea urma acest curs principal cu Biscuiți Cu Unt De Arahide ca desert. Această rețetă de la Recipezaar are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este remarcabil. Rețete similare includ Fileuri De Pește, File De Pește Panfried, și Fileuri De Pește Coapte.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie largă cu capac gătiți ceapa și ciupercile la foc mediu în margarină timp de aproximativ cinci minute, amestecând des.Reduceți căldura la minim și așezați fileurile de pește peste ciuperci într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
¼ Cană Grămadă De Făină¼ Cană Grămadă De Făină
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Presărați ingredientele rămase peste pește.Acoperiți tigaia și fierbeți ușor timp de aproximativ 20 de minute (25 de minute dacă fileurile au fost înghețate).Transferați cu grijă fileurile pe un platou.Dacă sosul este apos, fierbeți rapid. În caz contrar, turnați ciupercile, ceapa și sucurile peste pește și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santa Margherita Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Revista