Fileuri De Pește Ușor De Pâine
Fileurile de pește ușor de pâine ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 166 calorii, 27G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,28 USD pe porție. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. mergeți la magazin și ridicați crutoane condimentate, fulgi de pătrunjel, ou și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Fileuri De Pește Ușor De Pâine, Fileuri Simple De Pește Cu Pâine Fermă, și Fileuri De Pește Ușor Coapte.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tava de copt superficială cu spray de gătit antiaderent. În vas superficial sau tigaie, combinați crutoane, brânză, fulgi de pătrunjel și boia; se amestecă bine. Într-un alt vas superficial, combinați oul, sucul de lămâie și apa; bate bine.
Tăiați fileurile de pește în bucăți de dimensiuni de servire. Dip în amestec de ou, tucking capete subțiri de pește sub pentru a forma bucăți de grosime uniformă. Scufundați peștele în amestec de crutoane, bătând ușor pentru a acoperi; așezați în tigaie pulverizată. Pulverizați peștele cu spray de gătit timp de aproximativ 5 secunde.
Coaceți la 177°.timp de 10 până la 15 minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Esperto Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.