Fileuri De Pește Coapte
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați fileurile de pește coapte. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 184 calorii, 19g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați boia de ardei, sare, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 25 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Fileuri De Pește Coapte, Fileuri De Pește Coapte, și Fileuri De Pește Ușor Coapte pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°.ungeți fundul tăvii dreptunghiulare, 11x7x1 1/2 inci.
Tăiați fileurile de pește în 4 bucăți de servire, dacă este necesar.
Așezați bucăți, părțile pielii în jos, în tigaie, plierea capetelor subțiri sub, dacă este necesar, pentru o grosime uniformă.
Se amestecă ingredientele rămase; stropiți peste pește.
Coaceți neacoperit 15 până la 20 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rabble Pinot Gris cu un rating de 4,9 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Rabla Pinot Gris]()
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.