Filete de porc cu Chutney de ananas-mentă

Filete de porc cu Chutney de ananas-mentă
Carne de porc cu ananas-menta Chutney este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 1204 calorii, 188g de proteine, și 32g de grăsime. Pentru $ 8.21 pe portie, această rețetă acoperă 50% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, semințe de coriandru, ghimbir și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Chutney De Ananas-Mentă, Sunca la cuptor cu ananas-menta Chutney, și chutney de mentă | cum se face chutney de mentă / pudina chutney pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru saramură: zdrobiți condimentele cu fundul unei cratițe. Puneți condimentele într-o cratiță și prăjiți, rotiți tigaia la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Adăugați apă, 3 linguri de sare, zahăr brun, ghimbir și usturoi în tigaie. Se aduce la fierbere, se scoate de pe foc și se amestecă romul; se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Miere De CitriceMiere De Citrice
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Îndepărtați pielea argintie din filete și puneți-o într-un castron sau într-un recipient superficial.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
4
Se toarnă saramura peste filete. Acoperiți și refrigerați 1 până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
1
Puneți coriandrul, ienibaharul și cuișoarele într-o tigaie mică și prăjiți, rotiți tigaia, la foc mediu-mare până la parfum, aproximativ 30 de secunde. Zdrobiți condimentele cu o tigaie grea sau un mortar și pistil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Încălziți untul într-o cratiță mică la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
3
Adăugați ghimbir, usturoi și jalapeno și gătiți, amestecând, până se rumenesc ușor și parfumat, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
4
Adăugați condimente prăjite, oțet și zahăr și amestecați util dizolvat. Se amestecă ananasul și sarea se aduce la fierbere, se reduce focul la minim și se fierbe până se îngroașă ușor, aproximativ 20 de minute. Se răcește, apoi se amestecă în scallions, mentă și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)Dovleci De Plăcintă Medii (aproximativ Fiecare)
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Pregătiți un grătar în aer liber cu foc mediu-mare pentru grătar direct și indirect.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Scoateți filetele din saramură și uscați-le.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
7
Ungeți ușor grătarul cu ulei vegetal. Condimentează filetele cu piper negru măcinat grosier și sare după gust. Grătați filetele la foc direct util fiecare parte este maro auriu, aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Mutați carnea pe partea rece a grătarului, acoperiți cu o tigaie de aluminiu de unică folosință și gătiți până când un termometru citit instantaneu introdus în centru citește cel puțin 145 F pentru mediu, cu aproximativ 6 până la 8 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere. Feliați filetele în medalioane și serviți cu chutney.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Salată Verde și Roșii FeliiSugestie De Servire: Salată Verde și Roșii Felii

Vin recomandat: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese

Malbec, Pinot Noir și Sangiovese sunt alegeri excelente pentru filetul de porc. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cărnoase, tocănițe și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu tăieturi grase și grătar. Durigutti familia Malbec cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
Durigutti Familia Malbec
Durigutti Familia Malbec
Durigutti familia Malbec este un vin bogat cu note de smochine, cacao , cafea, prune care se reunesc pentru a da un finisaj intens.
DificultateExpert
Gata În5 hrs
Porții6
Scor De Sănătate59
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista