Filet prăjit în tigaie cu cartofi zdrobiți și sos de hamsii

Filet prăjit în tigaie cu cartofi zdrobiți și sos de hamsii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul prăjit cu cartofi zdrobiți și sos de hamsii. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 45g de grăsime, și un total de 543 calorii. Pentru $2.7 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 1. Această rețetă este plăcută de 11 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, suc de lămâie, friptură de mușchi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este bun. Încercați Cartofi Prăjiți Zdrobiți, Cartofi De Lămâie Prăjiți Zdrobiți, și Cartofi prăjiți zdrobiți cu lămâi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o cratiță de 2 litri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
2
Adăugați cartofii și gătiți până când sunt foarte fragede când sunt înțepați cu o frigăruie sau furculiță, 15 până la 18 minute, în funcție de mărimea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
3
Se scurge și se lasă să se răcească.
4
În timp ce cartofii se gătesc, uscați friptura cu prosoape de hârtie. Dacă este mult mai gros de 1/2 inch, apăsați-l cu palmele pentru a-l aplatiza ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
5
Tăiați mărunt usturoiul, presărați 1/2 linguriță de sare pe el pe tăblița dvs. și tocați-l mai mult, ungându-l cu partea cuțitului pentru a face o pastă. Frecați pasta de usturoi în friptură pe ambele părți. Condimentează generos friptura cu piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Presărați făina peste friptură, întinzând ușor făina cu degetele. Scuturați ușor excesul de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
7
Se toarnă uleiul de măsline într-o tigaie medie din fontă la foc mediu. Când uleiul strălucește, așezați friptura în tigaie și lăsați-o să gătească până când stratul de pe fund devine maro auriu, aproximativ 2 minute. Întoarceți friptura și gătiți pe cealaltă parte încă un minut, pentru o friptură medie-rară până la medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Transferați friptura pe o farfurie și acoperiți-o ușor cu folie de aluminiu pentru a vă menține cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
9
Se toarnă tot, cu excepția unei lingurițe de ulei din tigaie și se readuce la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Când cartofii sunt suficient de reci pentru a fi manipulați, transferați-i pe blatul dvs. și folosiți o spatulă sau partea laterală a cuțitului unui bucătar și palma pentru a-i aplatiza ușor. Condimentează ușor cu sare, apoi folosește o spatulă pentru a le transfera în tigaie. Gatiti pana se rumenesc, 2 pana la 3 minute pe fiecare parte. (Este în regulă dacă se despart puțin în tigaie).
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
11
Transferați cartofii pe farfurie cu friptura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Adăugați hamsia în tigaie, încă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
13
Adăugați untul și gătiți până se topește și spumă. Răsturnați orice bucăți rumenite în tigaie, apoi amestecați sucul de lămâie și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă sosul peste friptură și cartofi și se mănâncă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și CubulețeRoșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe

Vin recomandat: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Friptura funcționează foarte bine cu Merlot, Cabernet Sauvignon și Pinot Noir. La urma urmei, carnea de vită și vinul roșu sunt o combinație clasică. În general, fripturile mai slabe se potrivesc bine cu roșii ușoare sau cu corp mediu, cum ar fi pinot noir sau merlot, în timp ce fripturile mai grase pot face față unui roșu îndrăzneț, cum ar fi cabernet sauvingnon. Cele două viță de vie Columbia Valley Merlot cu un rating de 4.2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 7 dolari pe sticlă.
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Două Viță De Vie Columbia Valley Merlot
Acest vin cu fructe înainte este definit de arome și arome de zmeură șifructe de padure. Expresiile de cafea și cacao încadrează Palatul Mijlociu și condimenteazăîn jurul finisajului moale și catifelat.
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții1
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista