Filet Mignon cu sos de rozmarin-Port

Filet mignon cu sos de rozmarin-Port ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 4.02 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 233 calorii. Această rețetă servește 4. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 19 minute. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână bulion de vită cu conținut scăzut de sare, port, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până portul ar putea urma acest curs principal cu Port Cizmar ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Încercați Filet mignon cu sos de Port și muștar, Filet Mignon Cu Sos De Port Și Muștar, și Filet Mignon cu crustă de piper cu Port Jus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați părțile tăiate de usturoi peste fiecare parte a fripturilor; se presară cu 1/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Lăsați să stea 15 minute.
Combinați portul, bulionul și rozmarinul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 5 minute sau până când amestecul măsoară 1/3 cană. Se amestecă 1/4 linguriță de sare în sos.
Se toarnă într-un castron mic; pus deoparte. Ștergeți tigaia curată cu un prosop de hârtie.
Acoperiți tigaia cu spray de gătit; se pune la foc mediu-mare.
Adăugați carne de vită; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana la gradul dorit de coacere. Pune carnea de vită deoparte.
Adăugați amestecul de port rezervat în tigaia fierbinte. Fierbeti 30 de secunde, răzuire tigaie pentru a slăbi biți rumenite, până când amestecul se reduce la 1/4 cana.
Se ia de pe foc și se amestecă untul. Puneți sosul peste fripturi.