Filet De Vită De Vacanță
Filetul de vită de vacanță este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 8 porții. Pentru $ 8.34 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 842 calorii, 52G de proteine, și 69G de grăsime. Funcționează bine ca fel principal. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, pudră de usturoi, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma rozmarinul, puteți urma acest fel principal cu Pizza de desert cu zmeură Brie cu rozmarin și nuci pecan confiate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Filet de vită încrustat cu boabe de piper pe roșie de vită cu brânză de capră, ceapă prăjită franceză și sos de oțet Balsamic, Filet De Vită Prăjită Uimitor! Unde e carnea de vită?, și Friptură De Vită De Vacanță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 7 ingrediente.
Frecați filetul cu ulei; se acoperă cu amestec de condimente.
Se pune într-o tigaie; acoperiți și răciți 8 ore.
Coaceți la 500 15 minute sau până se rumenesc. Temperatura mai scăzută la 375; coaceți încă 20 de minute sau până la gradul dorit de coacere.
Lăsați să stea 10 minute. Felie; se servește cu maioneză de hrean.