Filet de vită cu sos Marsala-ciuperci

Filet de vită cu sos Marsala-ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați filetul de vită cu sos Marsala-ciuperci. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $6.66 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 271 calorii. Mergeți la magazin și ridicați bulion de vită, fripturi de vită, șalotă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Filet de porc cu sos de ciuperci Marsala, Fripturi De Muschi Cu Ciuperci, Sos Marsala, și Filet De Vită Piperat Cu Sos Portobello-Marsala.

Instrucțiuni

1
Scoateți și aruncați tulpinile din ciuperci; feliați ciupercile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
2
Presărați fripturi cu piper și sare; se acoperă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Sare, Pentru Marginile PaharuluiSare, Pentru Marginile Paharului
3
Puneți o tigaie mare antiaderentă la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați fripturi; gătiți 3 până la 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
5
Așezați fripturile pe un platou; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
6
Încălziți uleiul în tigaie la foc mediu până când este fierbinte; se adaugă șalotă și se fierbe 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați ciuperci feliate; saut 4 minute sau pana cand se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
8
Adăugați vin; aduceți la fierbere, reduceți focul și fierbeți 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Adăugați bulion și muștar Dijon; se fierbe 5 minute sau până când lichidul se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel, Cu OsPulpă De Miel, Cu Os
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
10
Se ia de pe foc.
11
Adăugați unt; se amestecă până se topește untul. Puneți sosul peste fripturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier1 Ardei Chipotle, Tocat Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
evaluare carbo: 6
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista