Filet de vită cu sos de șalotă

Filet de vită cu sos de șalotă
Filet de vită cu sos de șalotă ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 16 porții cu 585 calorii, 32g de proteine, și 45g de grăsime fiecare. Pentru $5.51 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bulion de vită, pudră de ceapă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Filet De Vită Cu Sos De Muștar Șalotă, Filet de vită amestecat cu boabe de piper cu șalotă-reducere de port, și Filet de vită la grătar cu Kale toscane și confit de șalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aruncați șalotele și 2 linguri de ulei într-un castron; se amestecă 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se amestecă împreună 1 lingură de sare și următoarele 4 ingrediente. Frecați filetul cu 1/4 cană de ulei de măsline; presărați condimente deasupra și părțile laterale ale filetului, apăsând ușor cu degetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Așezați filetul într-o tigaie mare unsă; aranjați șalotele în jurul filetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Coaceți, descoperit, la 500 timp de 25 de minute. Reduceți temperatura cuptorului la 375 și coaceți 15 până la 20 de minute sau până când termometrul pentru carne este introdus în cea mai groasă parte a registrelor de friptură 145 (mediu-rar) sau 160 (mediu).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Între timp, amestecați bulionul de vită și Marsala într-o tigaie mare. Se aduce la fierbere; se fierbe 6 până la 8 minute sau până când lichidul se reduce la 2 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece1/2 Cană De Smântână Grasă, Plus 1/3 Cană De Smântână Grasă, Rece
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scoateți filetul pe un platou de servire și acoperiți-l cu folie de aluminiu; rezervați șalotă și picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați reducerea bulionului în tigaie și puneți-l la foc mediu pe blatul de gătit, amestecând pentru a slăbi particulele din fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ReducereReducere
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Bateți împreună făina și apa până se omogenizează; se amestecă în sos în tigaie. Gatiti la foc mediu, amestecand continuu, pana se ingroasa usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
9
Adăugați unt, amestecând doar până se topește. Se amestecă 1/4 linguriță de piper. Se taie subțire friptura și se servește cu sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
10
Garnisiți, dacă doriți.
11
Pentru divertisment, vin și cină: vă recomandăm oricare dintre aceste vinuri cu cină: Morgan Monterey Syrah, Chateau Souverain Dry Creek Zinfandel sau Bleasdale Langhorne Creek Shiraz-Cabernet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista