Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon
Filet de porc prăjit cu piure de dovlecei de nucă și sos de tarhon este un fără gluten și fără lactate felul principal. Pentru $2.0 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 345 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați nectar de agave, muștar dijon, filet de porc și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma nucile, puteți urma acest fel principal cu Tort de fistic cu nuci ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este uimitor. Încercați Filet de porc prăjit cu compot de mere-slănină și mămăligă de dovleac, Piure De Dovlecei De Usturoi-Butternut Prăjit, și Amberjack Local cu Virici de mazăre și piure de dovleac prăjit pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Așezați dovlecelul, tăiat cu fața în jos, pe o farfurie sigură pentru cuptorul cu microunde. Cuptorul cu microunde la mare până când dovlecelul este fraged, aproximativ 12 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
3
Între timp, încălziți o tigaie mare din fontă la foc mare. Condimentează carnea de porc cu sare și piper după gust. Când tigaia este fierbinte, acoperiți-o cu spray-ul de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Spray De Gătit
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați carnea de porc în tigaie și căutați pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Transferați carnea de porc pe o foaie de copt și continuați să gătiți în cuptor până la gata, aproximativ 10 până la 15 minute, sau până când temperatura internă ajunge la 155 F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Scoateți foaia de copt din cuptor și cortați carnea cu folie pentru a o menține caldă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Aluminiu
Cuptor
7
Lăsați carnea să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
8
În aceeași tigaie la foc mediu-mic, adăugați sosul de mere, răzuind orice bucăți aromate cu o lingură de lemn.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Mere
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
Tigaie
9
Adăugați muștarul, cidrul de mere, 2 lingurițe de agave și tarhon. Se amestecă continuu până când sosul se îngroașă. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Cidru De Mere
Tarhon
Muștar
0,5 Lingurita Sare
Sos
10
Cu o lingură, scoateți carnea de dovleac într-un castron mediu. Puneți dovleceii cu o furculiță și adăugați grătarele de nucșoară și agavele rămase. Se amestecă până se combină. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Nucșoară
Suc De Fructe
0,5 Lingurita Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
11
Cu un cuțit ascuțit, tăiați subțire carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
12
Serviți carnea de porc cu sosul redus și dovlecelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Fructe Butternut
Sos
Carne De Porc
13
Presărați nucile deasupra cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci
Carne De Porc
14
Per porție: 343 calorii, 12 g grăsime, 4 g fibre
15
Altele
16
Retipărit cu permisiunea de acum Mănâncă asta! Dieta de Rocco DiSpirito, 2011 Grand Central Life & Style